VIDEO. Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu a stat 70 de secunde ascultând întrebările jurnaliştilor fără să spună nimic

Ioana Ancuţa Popoviciu
Ioana Ancuţa Popoviciu (Captura video)
Ana Ion
24.04.2024

Judecătoarea care a întrebat dacă victimele ucise în accidentul de la 2 Mai sunt în sală a reuşit să şocheze din nou. Magistrata a stat mai bine de un minut în faţa jurnaliştilor care îi adresau întrebări fără să se obosească să scotă niciun cuvânt.

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a dezbătut, miercuri, cererea Inspecţiei Judiciare de suspendare din funcţie a judecătoarei din dosarul accidentului de la 2 Mai. La ieşirea de la CSM, judecătoarea a rămas timp de 70 de secunde în faţa jurnaliştilor care îi puneau întrebări, fără să răspundă sau să plece, relatează Hotnews.

Amintim că Inspecţia Judiciară a propus CSM suspendarea din funcţie a judecătoarei, care la primul termen al procesului a întrebat dacă este în sală Sebastian Olariu, unul dintre tinerii ucişi în tragedia provocată de Vlad Pascu.

Conform imaginilor difuzate de Antena 3, la ieşirea de la CSM judecătoarea Ioana Ancuţa Popoviciu a stat 70 de secunde în faţa jurnaliştilor, dar nu a răspuns la nicio întrebare şi nu a avut nicio reacţie.

Ea a refuzat să spună de ce nu a studiat dosarul înainte de a intra în sala de judecată, de ce a mestecat gumă în timpul şedinţei, dar şi de ce a cerut buletinul tânărului care a decedat în accident, neştiind că acesta a murit, sau de ce a întrebat dacă este în sală.

Secţia pentru Judecători a CSM a început să dezbată miercuri, de la ora 11.00, cererea Inspecţiei Judiciare de suspendare din funcţie a judecătoarei din dosarul accidentului de la 2 Mai. Oficialii CSM au precizat că, la ora transmiterii acestei ştiri, cauza a rămas în pronunţare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor