Să înţelegem care sunt planurile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii pentru omenire [Video]

Logo-ul OMS, agenţia de Sănătate a ONU
Logo-ul OMS, agenţia de Sănătate a ONU

Cum reuşeşte Big Pharma să convingă jurnalele, spitalele şi guvernul să fie atât de corupte? Potrivit acestui interviu realizat de Tucker Carlson, majoritatea nu au nicio idee despre cât de elaborat este pachetul de trucuri al Pharma. Nu este nimic mai puţin decât o escrocherie a proprietăţii intelectuale - şi veţi fi uimiţi de modul în care funcţionează.

Videoclipul de mai sus prezintă un interviu difuzat iniţial pe 5 ianuarie 2024, cu podcasterul american şi fost profesor de biologie evoluţionistă Bret Weinstein, realizat de Tucker Carlson, unde cei doi discută despre pandemia COVID-19, "jocul Big Pharma", efectele catastrofale ale injecţiilor cu ARNm şi planul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) pentru omenire în viitor. Este un interviu excelent pe care nu veţi dori să îl rataţi.

Citiți și Vaccinurile împotriva COVID-19 ar putea agrava cancerul [Analiză]

Jocul Big Pharma explicat

Weinstein începe prin a aborda ceea ce el numeşte "jocul Big Pharma". El se credea oarecum expert în industria farmaceutică, dar în ultimii patru ani, s-a trezit "şcolit", iar multe faţete ale industriei nu erau deloc ceea ce îşi imaginase.

Bineînţeles, Big Pharma are un "stimulent pervers" de a promova o stare de sănătate precară, deoarece rezultatele sale financiare depind de acest lucru. Ei nu fac bani de pe urma oamenilor sănătoşi.

"Dar ceea ce cred că cei mai mulţi dintre noi nu şi-au dat seama este cât de elaborat este pachetul său de trucuri şi care este natura acestuia. În esenţă, Pharma deţine diverse lucruri - deţine molecule, compuşi, deţine tehnologii, iar ceea ce caută este o boală la care aceste lucruri se aplică în mod plauzibil", a spus Weinstein.

Citiți și Vaccinurile ARN messenger conţin o regiune prionică, ce poate genera boli prionice

Pentru a o descrie, aş spune că Pharma este o înşelătorie a proprietăţii intelectuale.

Odată ce a fost identificată o boală împotriva căreia pot fi folosite proprietăţile intelectuale ale Pharma, profiturile industriei cresc în măsura în care:

- Boala este larg răspândită.
- Boala este gravă.
- Medicamentele concurente sunt considerate nesigure sau ineficiente.
- Guvernul va impune medicamentul.
- Instituţia medicală îl va declara ca fiind standardul de îngrijire.

"Tocmai aţi descris răspunsul la pandemie!" a spus Carlson. Şi, într-adevăr, analiza răspunsului pandemic este ceea ce i-a permis lui Weinstein să identifice aceste trucuri.

Pharma, a spus el, este angajată într-un efort continuu de a prezenta proprietăţile sale intelectuale ca fiind mai utile şi mai sigure decât sunt şi de a convinge instituţia medicală, jurnale, societăţile medicale, spitalele şi guvernul să 'direcţioneze oamenii spre medicamente pe care altfel nu le-ar lua'. Aceasta este escrocheria".

Citiți și Şeful OMS: Este nevoie de o "conformitate globală" pentru următoarea pandemie

Este important să înţelegem ce este escrocheria Pharma şi cum funcţionează aceasta, deoarece cu mult înainte de COVID, Pharma era "expertă în a descoperi cum să prezinte o boală ca fiind mai răspândită şi mai periculoasă decât este" şi era "excelentă în a prezenta un compus ca fiind mai eficient decât este".

Aşa că atunci când a apărut COVID-19, industria a fost mai mult decât pregătită să profite de el. COVID a fost "cea mai mare vacă de muls farmacologică imaginabilă", a remarcat Weinstein.

Un defect fatal

Nevoile imediate ale crizei au permis companiei Pharma să facă ceea ce altfel ar fi fost imposibil, şi anume să lanseze tehnologia ARNm cu "viteză de război" sub pretextul că este cea mai recentă şi cea mai bună tehnologie de vaccinare. Terapiile genetice trebuie să fie supuse unor teste de siguranţă şi eficacitate mult mai stricte, toate acestea fiind ocolite în acest caz.

Weinstein suspectează că tehnologia ARNm "nu ar fi trecut nici măcar de cele mai superficiale teste de siguranţă" în condiţii normale, deoarece are un "defect de siguranţă îngrozitor".

Citiți și Şeful Serviciului de sănătate publică din Florida avertizează: Vaccinurile pe bază de ARNm împotriva COVID-19 nu sunt adecvate pentru om

Aspirarea presupune tragerea înapoi a pistonului pentru a se asigura că nu există sânge. Dacă există sânge, înseamnă că aţi nimerit într-un vas de sânge, ceea ce înseamnă că injectaţi direct în fluxul sanguin şi nu în ţesutul deltoidian, ceea ce ar ajuta la minimizarea răspândirii ARNm în organism.

După cum a explicat Weinstein, pericolul tehnologiei ARNm are de-a face cu modul în care se dezvoltă imunitatea în mod natural.

O infecţie virală are loc atunci când un virus intră într-o celulă şi o păcăleşte să facă copii ale virusului. Aceste copii intră şi infectează celulele adiacente, iar multe dintre ele se răspândesc şi la alte persoane prin tuse şi strănut. Atunci când celulele dumneavoastră produc un antigen (o proteină străină pe care sistemul imunitar nu o poate recunoaşte, sistemul imunitar presupune că celula este infectată viral şi îşi propune să o distrugă.

Problema cu tehnologia de transfecţie ARNm este că aceasta păcăleşte celulele la întâmplare din tot corpul dumneavoastră să producă o proteină străină, pe care sistemul dumneavoastră imunitar o recunoaşte ca fiind o infecţie în curs.

Prin urmare, sistemul dumneavoastră imunitar începe să distrugă celulele afectate, iar atunci când aceste celule se află în inimă, creier sau alte organe interne, rezultatul poate fi fatal. În afară de problemele cardiace letale, asistăm, de asemenea, la o creştere dramatică a numărului de cazuri de cancer cu evoluţie extrem de rapidă.

Citiți și Oamenii de ştiinţă detectează proteina Spike de la vaccinarea anti-COVID la pacienţii cu COVID de lungă durată

"Pentru a ne întoarce la povestea iniţială, Pharma avea o proprietate potenţial extrem de profitabilă pe care nu a putut să o introducă pe piaţă deoarece un test de siguranţă ar fi dezvăluit această problemă de nerezolvat din interiorul său", a menţionat Weinstein.

"Ipoteza mea este că a recunoscut că ceea ce ar fi evitat acest obstacol era o urgenţă care ar determina publicul să ceară un remediu [...] care ar fi determinat guvernul să simplifice procesul de testare a siguranţei, astfel încât să nu detecteze aceste lucruri.

"Şi într-adevăr [...] testele de siguranţă au fost trunchiate radical, astfel încât daunele pe termen lung au fost imposibil de detectat. Aşadar, ipoteza în cauză este că Pharma a folosit o situaţie de urgenţă pentru a ocoli un obstacol pentru a aduce o tehnologie incredibil de profitabilă - pentru a o normaliza în rândul publicului şi al aparatului de reglementare - pentru a o strecura printre lucrurile care, în mod normal, ar împiedica o tehnologie periculoasă ca aceasta să fie implementată pe scară largă."

Citiți și Top 10 evenimente COVID ale anului: Dezvăluirea faptelor nespuse şi necunoscute publicului

Complotul de introducere a unei tehnologii riscante a fost esenţial pentru răspunsul COVID

Într-un comentariu suplimentar despre şi la acest interviu, Jeffrey A. Tucker, fondatorul Institutului Brownstone, a scris:

"Imaginea de ansamblu, realitatea ameninţătoare, a întârziat să se contureze în mintea mea, şi anume că tehnologia platformei ARNm... a fost esenţială pentru întregul răspuns la COVID. Fără să înţelegem acest lucru, nu vedem pădurea din cauza copacilor. Aceasta a fost motivaţia principală pentru iniţierea lockdownurilor [...] şi prelungirea lor absurdă [...]

Când te gândeşti la amploarea daunelor aduse întregii societăţi şi întregii lumi, totul în scopul pirateriei de brevete şi al accelerării unei implementări tehnologice, aproape că nu ne putem imagina că vreun guvern ar putea fi atât de capturat şi corupt. Pare să depăşească limitele plauzibilităţii şi totuşi iată-ne aici".

"Cunoaşterea tuturor acestor lucruri ajută la încadrarea unora dintre misterele vremii, cum ar fi cenzura sălbatică şi agresivă. Pentru a gestiona o capcană de o asemenea anvergură a fost nevoie de crearea aparenţei de consens. Scopul era de a pregăti terenul pentru lansarea vaccinului, pe care toată lumea trebuia să îl considere ca fiind salvarea lor de blocaje, măşti şi lockdownuri [...]

Există un motiv pentru care nu am auzit scuze sau recunoaşteri de greşeli la nivel înalt. Motivul este că nu a existat niciodată un scop de a face ceea ce trebuie. A fost o decizie economică de la bun început, o schemă corporatistă perfectă pentru a obţine un avantaj major în războaiele pentru produsele farmaceutice şi viitorul lor."

Citiți și Vaccinul cu ARNm de la Pfizer produce "proteine aberante". Experţii sunt îngrijoraţi de evenimentele legate de autoimunitate

Şi, după cum a remarcat Weinstein, deşi rata de absorbţie a vaccinurilor de rapel este acum de o singură cifră procentuală, nu vedem o majoritate clară care să recunoască faptul că această campania de vaccinare în masă a fost o greşeală de la bun început. Este ca şi cum majoritatea oamenilor pur şi simplu nu vor să se gândească la daunele care au fost făcute. Nu vor să recunoască faptul că au fost păcăliţi de o maşinărie de propagandă sofisticată.

Pharma avea o proprietate potenţial extrem de profitabilă pe care nu a putut să o introducă pe piaţă pentru că un test de siguranţă ar fi dezvăluit problema de nerezolvat din interiorul său ... Pharma s-a folosit de urgenţa [COVID] ... pentru a trece pe furiş pe lângă lucrurile care ar împiedica în mod normal ca o tehnologie periculoasă ca aceasta să fie implementată pe scară largă - Bret Weinstein

Dar noi încă mai injectăm aceste vaccinuri în copii şi asta înseamnă că avem obligaţia morală de a recunoaşte adevărul inconfortabil că aceste injecţii sunt periculoase şi trebuie oprite.

Libertatea de exprimare este o chestiune de viaţă şi de moarte

După cum a remarcat Weinstein, un număr relativ mic de voci din mass-media alternativă au reuşit, din fericire, să educe suficient de mulţi oameni cu privire la efectele nocive, astfel încât numărul de rapeluri a scăzut acum. Problema cu care ne confruntăm acum este că OMS, prin modificările aduse Regulamentului Sanitar Internaţional (RSI) şi tratatului internaţional privind pandemiile, încearcă să obţină controlul asupra tuturor mijloacelor de comunicare din întreaga lume.

Dacă RSI şi tratatul vor fi aprobate, OMS va avea autoritatea unică de a decide care este adevărul medical, iar toate ţările vor fi obligate să cenzureze în consecinţă, prin orice mijloace necesare.

Citiți și În Japonia, 70% dintre decesele provocate de vaccinul Pfizer au fost raportate în primele 10 zile de la administrare [Studiu]

Având în vedere cât de cruciale au fost ştirile alternative în trezirea oamenilor la realităţile COVID, ce se va întâmpla dacă vom fi nevoiţi să ne confruntăm cu o altă pandemie fără ele? Se poate spune cu uşurinţă că libertatea de exprimare, în contextul sănătăţii şi al medicinei, este o chestiune de viaţă şi de moarte. Dacă dezbaterea ştiinţifică şi opiniile opuse sunt eliminate, numărul de morţi din cauza propagandei medicale va fi cu siguranţă şi mai mare decât am văzut deja.

Planul OMS în linii mari

Weinstein a continuat să treacă în revistă lovitura de stat planificată de OMS prin intermediul amendamentelor RSI şi al tratatului său privind pandemia. În linii mari, aceste două instrumente urmăresc să obţină dominaţia globală a celor puţini şi controlul total al maselor sub pretextul sănătăţii publice.

Pe scurt, acest tratat va cere tuturor naţiunilor membre care îl vor semna să renunţe la suveranitatea lor naţională în favoarea OMS, făcând din aceasta un conducător totalitar de facto al întregii lumi.

Citiți și Lockdwon-urile din timpul pandemiei de COVID-19 au afectat semnificativ funcţia cognitivă a celor în vârstă [Studiu britanic]

Potrivit OMS, motivul pentru care pandemia COVID a devenit atât de gravă este că naţiunile nu au reuşit să coopereze. Prin urmare, raţionamentul este că avem nevoie de un tratat internaţional care să centralizeze puterile de răspuns la pandemii în favoarea OMS.

Problema, desigur, este că majoritatea naţiunilor au urmat recomandările iraţionale şi neştiinţifice ale OMS. Inepţia sa - intenţionată sau nu - este cea care a distrus economiile şi a dus la decese inutile.

În conformitate cu tratatul propus, OMS va avea autoritatea de a declara o urgenţă de sănătate publică pe orice bază, chiar şi fără dovezi, şi va avea dreptul de a impune măsuri de remediere pe care toate statele membre vor fi obligate să le pună în aplicare.

Aceasta include mandate de vaccinare, restricţii de călătorie, ce medicamente pot fi sau nu pot fi folosite şi cenzurarea a tot ceea ce nu este conform cu recomandările oficiale ale OMS, pentru a numi doar câteva dintre acestea. Este important de menţionat că cenzura nu se va limita la informaţii greşite şi "dezinformare" (informaţii intenţionat eronate şi minciuni), ambele fiind cel puţin într-o oarecare măsură legate de adevăr versus minciună.

Citiți și FDA reacţionează după ce a fost îndemnată să retragă vaccinul Pfizer din cauza unor fragmente de ADN

Aşadar, aşa cum a explicat Weinstein, cel mai important termen pe care trebuie să îl înţelegeţi este cel de "dezinformare", definit ca fiind o informaţie veridică ce provoacă neîncredere în autoritate.

Dezinformarea, considerată o infracţiune - Tăcerea legalizată a adevărului

Aşadar, atunci când semnalaţi minciunile oficialilor guvernamentali, comiteţi un act de dezinformare, pe care Departamentul de Securitate Internă al SUA îl include acum în definiţia actelor teroriste, pe lângă răspândirea de informaţii false şi dezinformări. Acest lucru este absolut înspăimântător, deoarece "terorismul" este "o denumire legală care face ca toate drepturile tale să se evapore", a declarat Weinstein, adăugând:

"Astfel, în momentul în care Departamentul pentru Securitate Internă spune că eşti vinovat de un fel de terorism pentru că spui lucruri adevărate care te fac să nu ai încredere în guvernul tău, îţi spune, de asemenea, ceva despre ce drepturi are pentru a te reduce la tăcere.

Nu sunt drepturi normale. Aşadar, toate aceste lucruri sunt terifiante şi cred că [...] pandemia COVID ne-a făcut să devenim conştienţi de o mulţime de structuri care au fost construite în jurul nostru, ceva ce fostul ofiţer NSA William Binny a descris odată ca fiind statul totalitar la cheie. Statul totalitar este ridicat în jurul tău, dar nu este activat. Şi apoi, odată ce este construit, cheia este întoarsă.

Asistăm acum [...] la ceva care chiar depăşeşte descrierea lui William Binny, pentru că este vorba de planeta la cheie. Organizaţia Mondială a Sănătăţii este deasupra nivelului naţiunilor şi va fi în măsură, dacă aceste prevederi vor trece, să dicteze naţiunilor cum să-şi trateze propriii cetăţeni, să treacă peste constituţiile lor."

Citiți și Creştere semnificativă statistic a miopericarditei şi vasculitei cutanate la un singur organ, după vaccinarea împotriva Covid-19

Calendarul

Cea de-a 77-a Adunare Mondială a Sănătăţii, în cadrul căreia urmează să fie votate modificările RSI şi tratatul privind pandemia, este programată să înceapă la 27 mai 2024. Amendamentele RSI vor avea nevoie doar de votul a 50% dintre cei care se află în sală la momentul votului.

Cu toate acestea, grupul de lucru pentru amendamentele RSI trebuia să îşi prezinte pachetul final de amendamente până la 27 ianuarie 2024. Dacă versiunea finală a amendamentelor propuse nu a fost prezentată în mod corespunzător până la această dată, atunci Adunarea Mondială a Sănătăţii nu are dreptul legal de a le vota în cadrul celei de-a 77-a Adunări Mondiale a Sănătăţii din mai 2024.

Citiți și Unii îmbălsămători afirmă că, începând din 2021, au apărut cheaguri albe şi fibroase. Alţii spun că este o teorie a conspiraţiei

Calendarul pentru Tratatul privind pandemia

Tratatul privind pandemia va fi votat şi în timpul reuniunii anuale a Adunării Mondiale a Sănătăţii, între 22 şi 24 mai 2024. Acesta va necesita un vot favorabil a două treimi din numărul membrilor prezenţi în sală şi va intra în vigoare imediat ce 30 de naţiuni îl vor ratifica.

La treizeci de zile după aceea, tratatul va intra în vigoare pentru toate naţiunile care l-au semnat. Orice naţiune care nu a semnat tratatul va fi exclusă din termenii acestuia. Cei care semnează tratatul trebuie să aştepte trei ani înainte de a putea ieşi din el.

Cea mai recentă versiune a tratatului, datată 30 octombrie 2023, poate fi consultată aici. Organismul interguvernamental de negociere (INB) a fost îndrumat să elaboreze încă un proiect înainte de următoarea reuniune programată pentru perioada 19 februarie - 1 martie 2024, astfel încât este de aşteptat să se facă revizuiri suplimentare.

Citiți și La persoanele vaccinate anti-COVID-19 cancerul apare în moduri nemaiîntâlnite [Dr. Harvey Risch]

Veşti bune

În timp ce situaţia poate părea sumbră, Weinstein rămâne optimist, fie şi numai pentru faptul că noi, opoziţia la această lovitură de stat globală, avem de fapt cei mai curajoşi intelectuali în echipa NOASTRĂ.

Oamenii de ştiinţă, cercetătorii, profesioniştii din domeniul medical, academicienii şi jurnaliştii de toate culorile din întreaga lume care au îndrăznit să se pronunţe împotriva naraţiunii oficiale au fost înlăturaţi din poziţiile lor prestigioase.

Drept urmare, avem acum o "Echipă de vis" formată din "fiecare jucător pe care ţi l-ai putea dori în echipa ta pentru a duce o bătălie istorică împotriva unui rău teribil", a declarat Weinstein. Într-adevăr, aşa cum a remarcat Carlson , toţi aceşti experţi "formează acum o imensă contraforţă de informaţii corecte" şi nu vor dispărea.

Acestea fiind spuse, pentru a preveni cu adevărat această lovitură de stat globală, avem nevoie ca dumneavoastră, toţi, oamenii obişnuiţi de pretutindeni, să vorbiţi şi să împărtăşiţi adevărul în măsura în care sunteţi capabili. Numai atunci vocile noastre vor fi mai numeroase decât vocile maşinii de propagandă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Opinii