Lucian Bode: PNL va da preşedintele României în persoana domnului Nicolae Ciucă

Lucian Bode si Nicolae Ciuca
Lucian Bode si Nicolae Ciuca (Facebook, Coruptia Ucide)
Ana Ion
20.04.2024

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, s-a declarat încrezător că „Partidul Naţional Liberal va da preşedintele României, în persoana domnului Nicolae Ciucă”.

Fostul ministru de Interne a susţinut că liberalii intră în campania electorală „cu multă speranţă” şi ca şansele sunt de partea lor. „Pentru noi, PNL înseamnă PNL la guvernare şi după 2024”, a adăugat el, potrivit Hotnews.

„În perioada guvernărilor liberale am avut rezultate pe care nu le-a avut niciun partid de la aderarea noastră la Uniunea Europeană. Am deblocat marile proiecte de infrastructură, am dat drumul la investiţii majore, am crescut gradul de absorbţie la fonduri europene, am adus stabilitate, subliniez, stabilitate într-un context geo-politic şi economic internaţional extrem de complicat. (...) La alegerile din 2019 şi din 2020 PNL a crescut în preferinţele electoratului în judeţul Sălaj, iar rezultatele politice obţinute ne-au poziţionat drept cea mai mare şi mai puternică forţă politică a judeţului Sălaj. Acest rezultat va fi consolidat la alegerile din acest an şi am încredere că vom fi pe primul loc în preferinţele sălăjenilor. Am reuşit asta în 2020 şi vom reuşi şi în acest an, la toate cele patru alegeri, iar Partidul Naţional Liberal va da preşedintele României în persoana domnului Nicolae Ciucă. Intrăm, aşadar, în această campanie electorală cu multă speranţă, şansele sunt de partea noastră, pentru că sălăjenii ne-au acordat încredere şi nu i-am dezamăgit, pentru că aici am dovedit ce înseamnă forţa liberalismului”, a afirmat Lucian Bode într-un discurs ţinut vineri seară în judeţul Sălaj.

Bode a mai declarat că oamenii de dreapta trebuie să condamne impostura, să păstreze decenţa şi să nu se abată de la principii şi repere, să nu se plângă de greaua moştenire şi să nu „vândă gogoşi şi speranţe deşarte” pentru că „oamenii apreciază mai mult măsura decât mojicia”.

Nu în ultimul rând, liberalul a criticat USR. „Am văzut cum unii au încercat să lucreze împotriva românilor, la guvernare fiind. I-am oprit la timp când au încercat să blocheze programul Anghel Saligny, cel mai important program de dezvoltare a comunităţilor rurale din România. În continuare se prefac că-s de dreapta, deci pro-dezvoltare, şi cer votul românilor pentru a moderniza România. Mai fals şi ipocrit de atât nici că se poate”, a adăugat Bode.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor