Armand îl sfidează pe Ciolacu după ce PSD i-a cerut demisia: "Mai stau pe aici. Aşa, să vă scot din minţi"

Clotilde Armand(USR)
Clotilde Armand(USR) (Florin Chirila/Epoch Times)
Ana Ion
26.04.2024

Trimisă în judecată chiar în ziua în care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar, Clotilde Armand transmite PSD-ului că nu va demisiona, aşa cum au cerut aceştia.

Mai mult, Armand îi ironizează acid pe Marcel Ciolacu şi pe colegii săi de partid.

"Inevitabilul s-a produs. Ciolacu prin partidul lui de politicieni 'incoruptibili şi cinstiţi' au zis să-mi dau demisia pentru că au auzit şi ei de 'Fără penali în funcţii publice'. Aşa le-au zis consultanţii PSD PNL să strige de acum. Bineînţeles că mi s-a făcut din nou milă de Ciolacu.

Marcele... ia-ţi un pix şi o hârtie şi scrie pe silabe: Fără penali în funcţii publice are la bază o iniţiativă cetăţenească ce are ca scop interzicerea cetăţenilor CONDAMNAŢI DEFINITIV să mai ocupe funcţii publice în instituţiile de stat.

Cât despre demisia mea... hmm. M-am gândit foarte bine şi vreau să vă transmit că mai stau pe aici. Aşa, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura. Nu mai plângeţi oameni buni din PNL PSD pentru că eu tot voi candida. Iar Marcel al vostru tot la covrigărie se întoarce", scrie, pe Facebook, Clotilde Armand.

Procurorii de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 au trimis-o în judecată, joi, pe Clotilde Armand (USR), primarul Sectorului 1, pentru comiterea infracţiunii de folosire a funcţiei pentru favorizarea unor persoane, prevăzută de art. 301 alin. (1) Cod Penal. Decizia trimiterii în judecată a fost anunţată chiar în ziua în care aceasta şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al Sectorului 1. Mai multe informaţii pe acest subiect puteţi citi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor