Actorul Dorel Vişan, premiat de Masonerie, după excursia la Moscova: "Arhanghel al spiritualităţii, reper naţional"

Dorel Visan
Dorel Visan (Facebook, Ordinul Masonic Umaniterra Cluj-Napoca)
Ana Ion
26.04.2024

Ordinul Masonic Umaniterra Cluj-Napoca anunţă că actorul Dorel Vişan, proaspăt întors de la Moscova, a primit titlul de Mare Maestru de Onoare ad-Vitam.

În postarea de pe pagina ordinului, Vişan care, reamintim, a stârnit numeroase controverse cu participarea sa la un festival de film de la Moscova în condiţiile în care Putin asediază şi însângerează Ucraina, masonii îl caracterizează pe Vişan drept un "arhanghel al spiritualităţii" şi un "reper naţional".

"Vă invităm pe această cale să urmăriţi un eveniment de excepţie. Mărturisiri adânci şi tainice unice din partea unui tezaur viu al culturii româneşti, arhanghel al spiritualităţii, reper naţional, actorul Dorel Vişan.

Maestrul Dorel Vişan acceptă Titlul Mare Maestru de Onoare Ad-Vitam al Ordinului Masonic Umaniterra în prezenţa a zeci de Fraţi şi Surori, membri ai Ordinului Umaniterra. (...)

Mulţumim maestrului Dorel Vişan pentru acceptarea acestui Titlu Onorific.

Ordinul Masonic Umaniterra întâmpină astfel Ziua Internaţională a Muncii cu acest eveniment unic în felului lui. Glorie muncii ce aduce plus valori!", se arată pe pagina de Facebook a Ordinul Masonic Umaniterra Cluj-Napoca.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor