Vanghelie, necruţător cu Piedone şi fiul său: A fost aşa toată viaţa lui, minţea din trei în trei minute. Un circ pentru Capitală

Marian Vanghelie (Epoch Times România)
Andrei Popescu
30.04.2024

Marian Vanghelie, candidat independent la Primăria Sectorului 5, a lansat, luni, la B1 TV, un atac la adresa lui Cristian Popescu Piedone, actualul primar al acestui sector şi candidat la Primăria Capitalei, dar şi la adresa fiului acestuia, Vlad Piedone.

“Nu vorbesc de mult timp (cu Piedone), pentru că n-avem ce să vorbim. El a fost aşa într-o formulă ironică toată viaţa lui, minţea din trei în trei minute. Îl cunosc de pe vremuri, îl cunosc şi când a băgat capul în sobă, îl cunosc în toate felurile”, a spus Vanghelie.

De asemenea, Vanghelie, condamnat pe fond la 11 ani şi 8 luni de puşcărie pentru luare de mită, a mai declarat că ceea ce face Piedone este un “circ”:

“Acum, dacă mă întrebaţi, nici Piedone n-are legătură cu nimica. Mi se pare un circ pentru capitala României în 2024 să pui usturoi aici, pe Sfântul Gheorghe în partea astălaltă, să pui Biblia nu ştiu unde, să pui gogoşile acolo şi nu mai ştiu ce să mai faci. Şi manelele la acordeon. Fac o paranteză mică: da, pentru că le ascultă şi în Primărie seara. Fac şpriţuri şi cheamă lăutarii sus. Vă pot spune cei de la Poliţia Locală. El, primarul! Se dau bani la muzică, bagă, bagă, bagă, bagă! Cu asta ne confruntăm”.

De asemenea, întrebat cum vede candidatura lui Vlad Piedone la Primăria Sectorului 5, Marian Vanghelie a spus că îi este milă de fiul lui Cristian Popescu Piedone, despre care spune că nu are nicio legătură cu politica:

“Părerea mea, sunt sigur că singur a luat decizia asta să-l bage pe băiatul ăsta, care n-are nicio legătură nici cu politica. Nici cu altceva. […] Mie mi-e milă de acest copil, că-l cunosc de când era mic. Mi-e milă şi o respect pe nevasta lui Piedone, că e o doamnă foarte serioasă. Îi respect familia. Dl Piedone a fost angajatul meu, fraţii lui au fost angajaţii mei, tatăl lui a fost angajatul meu. Oameni deosebiţi, oameni deosebiţi! Şi acum vorbesc cu fraţii lui la telefon, ca să ştiţi”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor