Rareş Bogdan, dezlănţuit: "Nu avem vară, nu avem vacanţă, ne pupăm copiii, soţiile, şi la luptă. Pe 30 septembrie anunţăm preşedintele României, Nicolae Ciucă"

Rareş Bogdan (Epoch Times România)
Ana Ion
10.05.2024

Prezent la Iaşi, unde liberalii au doi candidaţi cu dosare penale pentru corupţie - Mihai Chirica la Primărie şi Costel Alexe la Consiliul Judeţean, prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat că liberalii trebuie să se mobilizeze la alegerile prezidenţiale pentru a-l scoate preşedinte pe Nicolae Ciucă.

”Ne pupăm copiii, soţiile, şi la luptă. Lupta se dă pe data de 15 septembrie. O nouă etapă pentru România”, a spus el, potrivit News.ro.

”Pentru a avea o şansă, pentru a ne bate, trebuie să scoatem cel mai bun scor la alegerile de pe 9 iunie. Ăla este trambulina, ăla este momentul cheie pentru noi, pentru a ne propulsa liderul”, a declarat Rareş Bogdan, potrivit G4Media.

Rareş Bogdan a declarat că, după alegerile din 9 iunie, urmează doar trei zile de odihnă şi vor intra în ”cea mai importantă campanie”.

”Nu avem vară, nu avem vacanţă, ne pupăm copiii, soţiile, şi la luptă. Lupta se dă pe data de 15 septembrie. O nouă etapă pentru România. 29 septembrie, vot. Nu dormim, numărăm şi pe 30 anunţăm preşedintele României care trebuie să fie tot un liberal, exact cum am avut în ultimii 10 ani de zile, pe preşedintele Nicolae Ciucă”, a completat prim-vicepreşedintele PNL.

Europarlamentarul a mai declarat că îşi doreşte să îşi mai facă o poză în Biroul Oval, însoţindu-l pe noul preşedinte Nicolae Ciucă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor