Cartelul din Carpaţi: Investigaţie Recorder susţine că primarul PNL din Sinaia i-ar construi o vilă lui Bode

Lucian Bode (Epoch Times Romania)
Andrei Popescu
10.05.2024

Primarul PNL din Sinaia, Vlad Oprea, îi construieşte o vilă în Sinaia fostului ministru de Interne, Lucian Bode, pe un teren cumpărat de actualul secretar general al PNL de la sora primarului, relatează G4Media.ro, citând o nouă investigaţie Recorder.ro.

Potrivit sursei citate, terenul a fost cumpărat de Lucian Bode la un preţ subevaluat. Lângă vila lui Bode, Recorder susţine că primarul Vlad Oprea îşi construieşte o vilă geamănă, cu aceeaşi firmă de construcţii patronată de Beniamin Gonţ, prezentat de Recorder drept omul de casă al primarului din Sinaia.

Despre Beniamin Gonţ, jurnaliştii de la Recorder mai scriu că restaurează un castel în localitatea Orthez din Franţa, însă din investigaţia jurnalistică rezultă că primarul din Sinaia ar fi adevăratul proprietar al castelului.

Conform sursei citate, Bode susţine că nu ştia că terenul aparţine surorii primarului din Sinaia şi afirmă că vila de 100 de metri pătraţi ar fi de fapt o casă de vacanţă.

“Asta cu vila…. cu amprentă la sol de aproximativ de 100 de mp, vă rog frumos, spuneţi-le altora că îşi fac vile cu 100 de mp (…) Este o casă de vacanţă, pe care sper să reuşesc să o construiesc în cei doi ani, deşi mă îndoiesc că o să reuşesc”, a declarat, pentru Recorder, Bode, actualmente secretar general al PNL.

De asemenea, investigaţia Recorder mai arată cum primarul din Sinaia, Vlad Oprea, şi-ar fi ridicat în inima oraşului şi o vilă de 1.000 de metri pătraţi. Mai multe detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor