Viorica Dăncilă: Exclus să-mi dau demisia. Ceea ce nu te ucide te face mai puternic

Viorica Dancila
Viorica Dancila (Florin Chirila/Epoch Times)

Premierul Viorica Dăncilă a reiterat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu îşi va da demisia din funcţie, aşa cum i-a solicitat preşedintele Klaus Iohannis.

"Consider că este un act deplasat să faci plângere penală pentru înaltă trădare premierului României. Sunt îngrijorată că un politician român, liderul PNL a găsit nimerit să alăture înalta trădate de un act de prietenie cu statul Israel. (...) Sunt convinsă că justiţia va găsi ridicolă această plângere, care este complet ruptă de realitate", a declarat Dăncilă, citată de hotnews.ro.

Potrivit premierului, legat de această plângere, s-a instituit instituţia denunţătorilor, "este bătaie pentru această instituţie".

Întrebată dacă îşi va da demisia din funcţie, Viorica Dăncilă a replicat: "Exclus, dimpotrivă, ştiţi ceea se spune în România, ceea ce nu te ucide te face mai puternic".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne