Valeriu Munteanu: Îmi îndemn alegătorii în turul doi să-l voteze pe Andrei Năstase

Valeriu Munteanu, vicepreşedinte PL
Valeriu Munteanu, vicepreşedinte PL (facebook.com)

Propunându-şi să elibereze Primăria Chişinău din ”ghearele binomului Plahotniuc-Dodon”, însă nereuşind să treacă în turul doi de alegeri, Valeriu Munteanu de la Partidul Liberal şi-a anunţat susţinerea pentru preşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase.

Ţinând să mulţumească locuitorilor capitalei care au ales să-l voteze, precum şi tuturor colegilor care au muncit cu abnegaţie alături de el în campania electorală, Munteanu şi-a declarat totuşi, pentru turul doi de alegeri, ”toată susţinerea pentru Andrei Năstase, candidatul forţelor pro-europene, care a rămas în cursă, să lupte cu forţele oligarhice ale binomului Plahotniuc–Dodon”.

”Susţinerea este necondiţionată, dar mi-ar plăcea ca anumite puncte din programul meu să fie preluate în programul lui Andrei Năstase pentru binele cetăţenilor oraşului nostru. Îndemn cu tărie alegătorii care m-au votat ieri, să-l voteze în turul al doilea pe Andrei Năstase, ceea ce va face posibil ca la toamnă, forţele pro-europene să câştige alegerile parlamentare, în faţa binomului Plahotniuc-Dodon. Împreună vom învinge!”, a declarat luni Valeriu Munteanu în cadrul unei conferinţe de presă.

Totodată, candidatul PL a solicitat tuturor locuitorilor capitalei, celor din oraş precum şi din suburbii, să iasă masiv la vot în data de 3 iunie, când va avea loc cel de-al doilea tur de alegeri pentru funcţia de edil al capitalei.

”Mult succes, Andrei Năstase. Am convingerea fermă că binomul nu va învinge la Primărie. Suntem mai mulţi şi mai puternici decât ei”, a subliniat Munteanu.

Duminică, 20 mai, la Chişinău au avut loc alegeri anticipate. În urma numărării proceselor verbale, pe locul întâi s-a plasat socialistul Ion Ceban cu 40,98%, iar pe locul doi liderul Platformei DA, Andrei Năstase cu 32,12%. Valeriu Munteanu de la Partidul Liberal a obţinut 3,61%.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe