Udrea: Sunt însărcinată cu gemeni. Voi mai sta în Costa Rica!

Condamnată la 6 ani de închisoare în primă instanţă, Udrea a plecat din ţară înainte să se pronunţe sentinţa definitivă. Aflată acum într-un stat cu care România n-are acord de extrădare, Udrea vorbeşte despre probe falsificate şi anunţă că e însărcinată.
Elena Udrea
Elena Udrea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Elena Udrea, politician implicat în mai multe dosare penale răsunătoare, a explicat, la Antena 3, că se află în Costa Rica - ţară ce nu are acord de extrădare cu România, pentru a-şi vizita nişte prieteni şi a informat că este însărcinată cu gemeni.

”Costa Rica este o ţară frumoasă şi prietenoasă, însă pentru cei care trăiesc aici mi se pare o ţară foarte scumpă. Eu am venit, mi-am vizitat nişte prieteni foarte buni. Am găsit nişte vechi cunoştinţe care ne-au arătat locuri foarte frumoase. Am văzut Capitala. De obicei nu dau socoteală de ce plec din ţară, dar când lucrurile par ascunse dau naştere la tot felul de scenarii.

Eu sunt între două proceduri medicale, pe care le fac la Atena. După ce am făcut-o pe prima, am venit aici. Apoi, săptămâna viitoare o voi face pe cea de a doua. Dacă toate lucrurile decurg bine, mă întorc acasă. Sper să am doi băieţi dacă mă ajută Dumnezeu. Am gemeni, sarcina evoluează bine. Am un psihic puternic. Am prieteni aici, voi mai sta în Costa Rica”, a declarat Elena Udrea, pentru Antena 3.

Reamintim că în Costa Rica se află şi fosta şefă DIICOT Alina Bica, prietenă a Elenei Udrea şi condamnată la închisoare şi ea.

În contextul în care fostul deputat PSD Vlad Cosma - condamnat la 5 ani de închisoare în primă instanţă - a difuzat la Antena 3 înregistrări din care ar trebui să reiasă că procurorii DNA au falsificat probe, Udrea a reluat acest subiect şi a afirmat că îi este frică. Întrebată dacă îi e teamă că se va întoarce în puşcărie, fostul ministru a răspuns afirmativ.

”Da. Dar până şi din puşcărie se iese. Eu am fost Elena Udrea şi înainte să ajung în puşcărie, şi după ce am ieşit de acolo. Nu există niciun motiv pentru care cineva doreşte să susţină Sistemul. Îmi este teamă să mă întorc la puşcărie, dar pot trăi în orice situaţie. Sunt acelaşi om”, a declarat Udrea.

Reamintim că Udrea este condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul "Gala Bute", în primă instanţă. Plecarea ei din ţară survine în contextul în care, în curând, judecătorii urmează să pronunţe sentinţa definitivă în acest dosar.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne