TVR a cheltuit 214.000 de lei pentru deplasarea Doinei Gradea şi a altor şefi la Eurovision

România a înregistrat anul acesta cea mai slabă prestanţă din istorie la Eurovision. Dar şi costuri impresionante cu deplasarea delegaţiei TVR la Lisabona, unde a avut loc finala.
Doina Gradea (TVR)
Doina Gradea (TVR) (Starea Presei)

TVR a cheltuit 214.000 de lei pentru deplasarea Doinei Gradea şi a altor şefi la Lisabona pentru Eurovision, concurs unde, în acest an, ţara noastră a înregistrat cea mai slabă prestanţă din istorie, relatează G4Media.

Potrivit sursei citate, Doina Gradea, preşedinta-directoare generală a Societăţii Române de Televiziune (SRTV), a făcut parte din delegaţia TVR la Lisabona, unde a avut loc faza finală a Eurovision 2018. Alături de ea a mai mers şi Cristian Zgabercea, fostul om de încredere al lui Nicuşor Constantinescu, şi Iuliana Marciuc, ca şef de delegaţie. Delegaţia a fost compusă din 24 de persoane, dintre care doar 6 membri ai trupei The Humans, restul de 18 persoane din delegaţie fiind angajaţi ai TVR. Toată deplasarea a costat TVR 214.000 de lei, potrivit unui document intern consultat de G4Media.ro.

Angajaţii TVR s-au deplasat în perioade diferite, unii de doar câteva zile, alţii de câteva săptămâni, potrivit informaţiilor G4Media.ro.

Articolul integral poate fi citit aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură