Trump blochează planul lui Soros de a impune o Nouă Ordine Mondială, susţine managerul unui fond speculativ

Managerul unui fond speculativ de pe Wall Street a declarat că, prin câştigarea alegerilor prezidenţiale americane de către republicanul Donald Trump, planul lui George Soros şi al soţilor Clinton de a instaura o Nouă Ordine Mondială a fost blocat.
Miliardarul George Soros (st) şi preşedintele american Donald Trump.
Miliardarul George Soros (st) şi preşedintele american Donald Trump. (Captură Foto)

Preşedintele american Donald Trump a ajuns la putere tocmai la timp pentru a-i împiedica pe miliardarul George Soros şi pe Bill şi Hillary Clinton să încheie un acord de comerţ liber trans-Pacific ascuns de ochii publicului, a declarat pentru Sputnik, Mitch Feierstein, analist financiar şi manager al unui fond speculativ de pe Wall Street.

„George Soros şi Clinton Inc. au fost aproape să declarare ‘misiune îndeplinită’ în ceea ce priveşte viziunea lor de a crea o Nouă Ordine Mondială”, a declarat marţi Feierstein, un manager de fond speculativ care a lucrat timp de 38 de ani pe pieţele financiare globale din New York, Tokyo şi Londra.

Trump a anunţat la începutul acestei săptămâni că renunţă la acordul de comerţ liber TPP (Parteneriatul Trans-Pacific) pe care predecesorul său Barack Obama a urmărit să îl încheie în timpul celor opt ani de mandat prezidenţial.

Acordul TPP, secret, a fost unul dintre cele mai proaste acorduri proiectate vreodată de cultura corupţiei din Washington, a susţinut Feierstein.

TPP a fost proiectat în mod deliberat pentru a asigura o formă de “globalizare”, astfel încât aceleaşi corporaţii care au stabilit “regulile” să poate opera în umbră şi cu impunitate totală, în timp ce dezbracă naţiunile membre de suveranitatea lor şi suspendă toate drepturile şi protecţiile consumatorilor, a explicat Feierstein.

Acuzaţiile lui Feierstein la adresa acordului TPP sunt extrem de asemănătoare cu cele ale criticilor unui acord similar - TTIP - pe care SUA dorea să-l încheie cu UE.

„TPP a fost cea mai mare realizare a lui Obama după 35 de ani de neoliberalism eşuat şi finanţat de oligarhi în beneficiul oligarhilor”, a adăugat Feierstein.

Feierstein este un investitor american de origine britanică, bancher şi autor care a lucrat ca editorialist pentru ziarul Daily Mail şi care în prezent lucrează ca editorialist pentru ziarele The Independent şi Huffington Post.